Evomax -Manufacturing Possibilities at Plastexpo 

Tunnelmia osastolta:

 

 

1. Tarkka ja energiatehokas täyssähköinen JSW ruiskuvalukone ensiesittelyssä! 

Suomen ensiesittelyssä innovatiivinen japanilainen täyssähköinen ruiskuvalukone JSW (The Japan Steel Works): Äärimmäisen tarkka ja luotettava ruiskuvalukone, jonka valmistuksessa on huomioitu erityisesti energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

JSW:llä saatavilla:

  • Ruiskuvalukoneet sulkuvoimaltaan 30-3000 tn.
  • Räätälöinti asiakkaan tarpeen mukaisesti
  • Lisäruiskutusyksiköt
  • Pystymalliset ruiskuvalukoneet

The Japan Steel Works Ltd

JSW on pioneeri alallaan ja toiminut jo vuodesta 1907 alkaen. Perustamisestaan ​​lähtien JSW:n toiminnan ydin on ollut japanilainen monozukuri-periaate, jossa luodaan arvoa hyödyntämällä innovatiivista huipputeknologiaa ja pyritään aina entistä parempaan lopputulokseen vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia ja odotuksia Japanissa ja ulkomailla.

JSW valmistaa koneensa Hiroshimassa Japanissa tarjoten laajan valikoiman täyssähköisiä ruiskuvalukoneita aina pienistä sulkuvoimaltaan 30 tn koneista erittäin suuriin 3000 tn koneisiin. JSW:llä on edustajia ympäri maailmaa ja yritys valmistaa ruiskuvalukoneita globaaleille markkinoille vuosittain n. 2500 kappaletta.

Tutustu JSW-ruiskuvalukoneisiin


 

2. Matsui raaka-aineenkäsittelylaitteet 

Uutta! Evomax edustaa japanilaisia Matsui-raaka-aineen käsittelylaitteita Suomessa! Julkistamme yhteistyön messuilla.

Matsui on perinteikäs japanilainen valmistaja, joka valmistaa raaka-aineen käsittelylaitteita muoviteollisuuteen. Yritys on toiminut markkinoilla jo yli 100 vuotta ja on Kaakkois-Aasiassa markkinajohtaja raaka-ainekäsittelylaitteiden saralla.

Matsuin filosofiaan kuuluu Kaizen-menetelmä, joka on Lean-ajatteluun pohjautuva malli ja tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienillä teoilla. Optimoimalla ruiskuvaluprosessin tarvitseman energian, veden ja raaka-aineen, on mahdollista parantaa tuottavuutta ja laatua ympäristöystävällisesti.

Osastolla on esillä Matsuin raaka-aineen käsittelydemo, jossa mukana neljä eri vaihetta:

  1. Aero Remover (ARV): Äärimmäisen helppokäyttöinen pölynpoistolaite, joka estää ilmakuplia, kaasujälkiä, mustia pisteitä, palojälkiä, sekä painon vaihtelua, kun käytetään raaka-aineita, joissa pölyä.
  2. Aero Power Hopper (APH): Tehokas raaka-aineimuri, joka myös sekoittaa raaka-aineen ja poistaa pölyn tarjoten edellytykset virheettömien osien luomiseen.
  3. Magic Catch: Magneettinen tanko raudanpoistoon. Laite kerää rautaa ja muita metallisia kulumishiukkasia, jotka voivat pilata raaka-aineen.
  4. Matsui Static Eliminator (MSE): Pellet Static Eliminator poistaa staattisen sähkön raaka-aineesta.

 

Tutustu MATSUI-tuotteisiin

 


3. Single EasiTemp-temperointilaitteet

Monilla teollisuuden aloilla hyödynnetään lämpötiloja 90 ° C tai 150 ° C. Tämä on osa-alue, jossa SINGLE easitemp erottuu monipuolisine ominaisuuksineen, erittäin tarkkoine ja kompaktine muotoiluineen. Easitemp-sarja sisältää kaikki ne tekniset ominaisuudet, jotka tekevät Single -lämpötilan säätölaitteista erityisen: maksimaalisena pysyvä toimintakyky ja kustannustehokas toiminta.

Tutustu Single-temperointilaitteisiin


 

4. Thermonom kuumakanavasäätimet

 

Thermonom on innovatiivinen ja edistyksellinen kuumakanavasäädin, joka takaa tarkan lämpötilan havainnoinnin, nopean ja helpon kytkennän ja ennakoivan ohjauksen. Säätimessä on lisäksi useita suojaustoimintoja kuumakanavamuoteille.

Tutustu Thermonomin kuumakanavasäätimiin

 


6. Yushin-automaatiorobotit

Japanilaisella Yushinilla on laaja valikoima nopeita, tarkkoja ja äärimmäisen laadukkaita robotteja ruiskuvaluteollisuuden asiakkaille. Robottien avulla ruiskuvalukoneesta tulee monipuolisempi ja tehokkaampi. Yushinilta löytyy lähes jokaiseen tilanteeseen ja koneeseen robotti! 
Tutustu valikoimaan

5. Gindumac

Globaali käytettyjen työstökoneiden ja ruiskuvalukoneiden globaali kauppakanava. Ostamme ja myymme käytettyjä työstökoneita ja ruiskuvalukoneita. Hinta-arviot veloituksetta ja sitoumuksetta!