Japanilainen Kitamura on valmistanut lähes 90 vuotta tarkkoja ja tehokkaita työstökeskuksia, jotka on suunniteltu erityisesti äärimmäistä tarkkuutta vaativiin kohteisiin. Kitamuran koneistuskeskukset ovat valurautaisia liukujohdekoneita, joiden tarkkuus hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten: koneet kaavataan perinteitä menetelmiä kunnioittaen, jonka ansiosta tarkkuus on huippuluokkaa koko työalueella.

Kitamuran pystykaraiset​ työstökeskukset on suunniteltu vaativaan työstöön ja tarkkuus on avainsana myös näissä koneissa: vahva ja tukeva rakenne mahdollistaa erittäin korkean tarkkuuden ja toleranssityön tekemisen. Nopeat karat ja palettipoolit lisäävät karan käyttöastetta, mikä optimoi käyttöajan.

Pysty- ja vaakakaraiset Kitamura-työstökeskukset saa myös 5-akselisena, mikä mahdollistaa mm. monimutkaisten ja monipuolisten osien koneistamisen yhdellä kiinnityksellä. Kitamuran kehtopöytärakenne lisää tarkkuutta ja jämäkkyyttä.

Esimerkiksi Kitamuran vaakakaraisessa 5-akselikeskuksessa Supercell-mallissa on suuri palettipooli, jopa 80 palettia. Paletinvaihto on nopea ja koneessa on isot työkalumakasiinit. Koneella on myös täysviisakselikyvykkyys.