Evomax Oy on 2019 perustettu toimija suomalaisen tuotantokonekaupan ja automaation parissa. Evomaxin taustalla on vuosien kokemus metallin- ja muoviteollisuudesta sekä robotiikasta. Keskeisin asia meille Evomaxissa on asiakas. Kulmakiviämme on asiakkaan todellinen tarve sekä asiakastyytyväisyys. Me haluamme kuunnella asiakastamme ja ymmärtää yhdessä asiakkaan kanssa paras tapa kehittää asiakkaamme tuotantoa.

Moni suomalainen asiakas tarvitsee tuotantoonsa joustavuutta, kustannustehokkuutta ja laatua. Me panostamme näihin asioihin yhteistyöverkostojemme rakentamisessa. Tehtävämme on etsiä maailmalta teknologioita joiden avulla suomalaiset kumppanimme voivat pärjätä entistä paremmin.

Suomesta on puuttunut tehokas tapa realisoida tuotantolaitteita kustannustehokkaasti sekä läpinäkyvästi. Me tartumme haasteeseen ja tarjoamme sen kumppaneillemme. Globaalin verkostomme avulla pystymme määrittämään koneellesi todellisen markkinahinnan. Kustannustehokkaan toimintamme avulla kumppanimme saa laitteestaan parhaan mahdollisen hinnan. Pystymme toimimaan yksittäisistä laitteista koko tuotantolaitoksen realisointiin.

Ole yhteydessä, niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista.