Evomax Oy on 2019 perustettu toimija suomalaisen tuotantokonekaupan ja automaation parissa. Evomax:n taustalla on vuosien kokemus metallintyöstöalasta ja robotiikasta. Keskeisin asia meille Evomax:ssa on asiakas. Kulmakiviämme on asiakkaan todellinen tarve sekä asiakastyytyväisyys. Me haluamme kuunnella asiakastamme ja ymmärtää yhdessä asiakkaan kanssa paras tapa kehittää asiakkaamme tuotantoa.

Moni suomalainen asiakas tarvitsee tuotantoonsa joustavuutta, kustannustehokkuutta ja laatua. Me panostamme näihin asioihin yhteistyöverkostojemme rakentamisessa. Tehtävämme on etsiä maailmalta teknologioita joiden avulla suomalaiset kumppanimme voivat pärjätä entistä paremmin.

Suomesta on puuttunut tehokas tapa realisoida tuotantolaitteita kustannustehokkaasti sekä läpinäkyvästi. Me tartumme haasteeseen ja tarjoamme sen kumppaneillemme. Globaalin verkostomme avulla pystymme määrittämään koneellesi todellisen markkinahinnan. Kustannustehokkaan toimintamme avulla kumppanimme saa laitteestaan parhaan mahdollisen hinnan. Pystymme toimimaan yksittäisistä laitteista koko tuotantolaitoksen realisointiin.

Ole yhteydessä, niin keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista.

Rekrytointi

Tiimi tarvitsee tekijöitä! Tulemme rekrytoimaan osaajia lähitulevaisuudessa.

Tarvitsemme mm.

  • Myyjiä
  • Teknisiä asiantuntijoita

Jos tunnet alaa ja uskot olevasi vahvistus Evomax:iin osaamisesi sekä asenteesi puolesta, niin ota yhteyttä:

Mauri Kautto 044 4100 145. Jutellaan luottamuksellisesti ja katsotaan löytyisikö sinulle paikka tiimistä.