JSW

Halli A7, osasto 7207

JSW on japanilainen täyssähköisten ruiskuvalukoneiden valmistaja. Ruiskuvalukoneet ovat innovatiivisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Myös energiansäästö ja ympäristöystävällisyys on huomioitu valmistuksessa. JSW-ruiskuvalukoneet ovat asiakaskohtaisesti räätälöitävissä. Koneisiin on saatavilla myös lisäruiskutusyksiköitä.


MATSUI raaka-aineenkäsittelylaitteet

Halli  A7, osasto  7207

Matsui on perinteikäs japanilainen valmistaja, joka valmistaa raaka-aineen käsittelylaitteita muoviteollisuuteen. Yritys on toiminut markkinoilla jo yli 100 vuotta ja on Kaakkois-Aasiassa markkinajohtaja raaka-ainekäsittelylaitteiden saralla.

Osastolla on esillä Matsuin raaka-aineen käsittelydemo, jossa mukana neljä eri vaihetta:

Aero Remover (ARV): Äärimmäisen helppokäyttöinen pölynpoistolaite, joka estää ilmakuplia, kaasujälkiä, mustia pisteitä, palojälkiä, sekä painon vaihtelua, kun käytetään raaka-aineita, joissa pölyä.

Aero Power Hopper (APH): Tehokas raaka-aineimuri, joka myös sekoittaa raaka-aineen ja poistaa pölyn tarjoten edellytykset virheettömien osien luomiseen.

Magic Catch: Magneettinen tanko raudanpoistoon. Laite kerää rautaa ja muita metallisia kulumishiukkasia, jotka voivat pilata raaka-aineen.

Matsui Static Eliminator (MSE): Pellet Static Eliminator poistaa staattisen sähkön raaka-aineesta.

 


Single 

Halli  A3, osasto 3104

Saksalainen SINGLE-valmistaa laadukkaita ja energiatehokkaita lämpötilan säätö- ja jäähdytystekniikan laitteita.