Evomax laajentaa muoviosaston tuotevalikoimaa – ruiskuvalun oheislaitteet ja varaosat Polyplastilta Evomaxin edustukseen

Evomax Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, joka tarjoaa muoviteollisuuden asiakkaille tuotannon kokonaisratkaisuja niin koneiden kun automaationkin osalta. Yritys saa tuotevalikoimaansa aiemmin Polyplastin edustamat ruiskuvalun oheislaitteet.

Evomaxin taustalta löytyy vuosikymmenten kokemus muovi- ja automaatioteollisuudesta. Tuotevalikoimasta löytyvät japanilainen täyssähköinen ruiskuvalukonemerkki JSW, temperointilaitteet, kuumakanavasäätimet, raaka-aineenkäsittelylaitteet sekä robotit/robottisolut ruiskuvalukoneisiin.

Nyt Evomaxin tuotevalikoima laajenee, kun yritys jatkaa Polyplastin Markku Turusen hoitamaa ruiskuvalun oheislaitemyyntiä.

Polyplast on jo vuosikymmenet palvellut ansiokkaasti suomalaista muoviteollisuutta.

–  Sami Leppävuori oli minulle heti luontainen vaihtoehto jatkajaksi, koska hän aidosti välittää tekemästään työstä ja on todella ammattilainen. Ja kun tähän lisää pitkän asiakas suhteen välillämme (vuosikymmenien ajan), oli ehdotus myös helppo tehdä, koska luottamus oli molemminpuolista, kertoo Markku Turunen muutoksen taustoista.

Polyplastilta siirtyvät saksalainen Groche Technik, slovenialainen Grelci Maras, japanilainen Kosmek ja Israelilainen Liad. Saksalainen Groche Technik valmistaa mm. plastisointiyksiköitä, ruuveja ja suuttimia. Slovenialainen Grelci Maras on puolestaan erikoistunut jo 60 vuoden ajan ruiskuvalukoneiden vastusten valmistamiseen. Yhtiö vie vastuksia yli 20 maahan ympäri maailmaa. Kosmek valmistaa mm. ulostyönnön pikakiinnittimiä ja Liad gravimetrisiä väriannostelijoita.

–  Otamme mielellämme haasteen vastaan ja lähdemme jatkamaan Markun tekemää hyvää työtä. Uudet edustukset sopivat hyvin Evomaxin tarjoamaan ja tukevat hyvin toimintaamme. Polyplastilla ollut varasto on siirtynyt Evomaxille ja tavoitteemme on varmistaa toiminnan jatkuminen saumattomasti. Markku on luvannut olla meillä tukena, jotta siirtymästä saadaan mahdollisimman jouhea. Olemme Markun tuesta äärettömän kiitollisia. Tulemme tekemään kaikkemme, että asiakkaat saavat jatkossakin kilpailukykyistä ja jouhevaa palvelua, kertoo Evomaxin toimitusjohtaja Mauri Kautto.

__________________________________________________________________________________

Lisätietoja:

Evomax Oy

Tutustu tuotteisiin täällä: Ruiskuvalun oheislaitteet ja varaosat | Evomax

Sami Leppävuori, tekninen asiantuntija, 050 338 1844 sami.leppavuori@evomax.fi

Mauri Kautto, toimitusjohtaja, 044 410 0145 mauri.kautto@evomax.fi