EMO-messut Hannoverissa 18.-23.9.2023

Evomax mukana päämiesten osastoilla! Tervetuloa!

29.08.2023


SPINNER

Halli 15, osasto C50

Perinteikäs saksalainen työstökonevalmistaja Spinner valmistaa työstökoneensa: tarkkuussorvit, CNC-sorvit, monirevolverisorvit, pystykaraiset – ja  5-akselikoneistuskeskukset omassa tuotannossaan Saksassa. Asiakkaat esimerkiksi autoteollisuudessa, jossa korkea laatu ja tarkkuus ovat vaatimuksena, luottavat Spinner-teknologiaan ja työstökoneisiin. Niissä yhdistyvät innovatiivisuus ja käytännöllisyys.


AXA

Halli  13, osasto  C30

Saksalainen AXA valmistaa liikkuvapylväisiä työstökeskuksia ja portaalityyppisiä työstökeskuksia. Yritys on erikoistunut asiakaskohtaisesti räätälöityjen ratkaisujen valmistukseen. Yritys valmistaa tärkeimmät komponentit, kuten pääkarat, liikkuvat pylväät ja työkalunvaihtajat, omassa tuotannossaan.  

AXA-työstökoneiden edut:

  • Laadukkaat ja tukevat koneet
  • Asiakaskohtaiset räätälöintimahdollisuudet
  • Saatavilla paljon optioita mm. Sorvaustoiminto

Kitamura

Halli  14, osasto  D36

Japanilainen Kitamura on valmistanut lähes 90 vuotta tarkkoja ja tehokkaita työstökeskuksia, jotka on suunniteltu erityisesti äärimmäistä tarkkuutta vaativiin kohteisiin. Kitamuran koneistuskeskukset ovat valurautaisia liukujohdekoneita, joiden tarkkuus hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten: koneet kaavataan perinteitä menetelmiä kunnioittaen, jonka ansiosta tarkkuus on huippuluokkaa koko työalueella.

Kitamuran pystykaraiset​ työstökeskukset on suunniteltu vaativaan työstöön ja tarkkuus on avainsana myös näissä koneissa: vahva ja tukeva rakenne mahdollistaa erittäin korkean tarkkuuden ja toleranssityön tekemisen. Nopeat karat ja palettipoolit lisäävät karan käyttöastetta, mikä optimoi käyttöajan.

Pysty- ja vaakakaraiset Kitamura-työstökeskukset saa myös 5-akselisena, mikä mahdollistaa mm. monimutkaisten ja monipuolisten osien koneistamisen yhdellä kiinnityksellä. Kitamuran kehtopöytärakenne lisää tarkkuutta ja jämäkkyyttä.

Esimerkiksi Kitamuran vaakakaraisessa 5-akselikeskuksessa Supercell-mallissa on suuri palettipooli, jopa 80 palettia. Paletinvaihto on nopea ja koneessa on isot työkalumakasiinit. Koneella on myös täysviisakselikyvykkyys.


Star Micronics

Halli  17, osasto  C46

Japanilainen Star valmistaa pitkäsorveja ja sorvausautomaatteja pienten ja monimutkaisten tarkkuusosien tuotantoon erityisesti lääke- ja lentokoneteollisuuteen ja metallintyöstönaloille. 

Star-pitkäsorvien edut:

  • Laadukkaat koneet, joissa pieni huollon tarve
  • Tukevat rungot ja nopeat liikkeet ja kiihtyvyydet
  • Ohjauksena Fanuc
  • B-akseli saatavilla useaan kokoluokkaan
  • Alhainen virrankulutus

Blum Novotest

Halli 6 , osasto C17

Blum-Novotest on erikoistunut työkalujen ja työkappaleen mittaukseen työstökoneessa.

|2023-09-04T10:00:18+00:0029.8.2023|Ajankohtaista, Ajankohtaista - Metalli|Kommentit pois päältä artikkelissa EMO-messut Hannoverissa 18.-23.9.2023

Tietoa kirjoittajasta:

Go to Top