Evomax Oy on nimittänyt Petri Armisen myyntipäälliköksi. Petri tulee vahvistamaan yrityksen ruiskuvalukoneiden, oheislaitteiden ja automaation myyntiä 14.8. alkaen. Petrillä on automaatiotekniikan diplomi-insinöörin koulutus ja yli 20 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta niin asiakkaan kuin palveluntarjoajan puolelta. Petrillä on myös vahvaa osaamista projektien vetämisestä ja muoviteollisuuden konenäkö bisneksestä, joiden myyntiä, suunnittelua ja toteutusta Petri hoiti mm. Perlokselle ja Foxconnille.

– On mielenkiintoista palata muoviteollisuuteen. Toisaalta alue on uusi, toisaalta siellä on paljon vanhaa tuttuakin konenäköpuolen ajoilta. Uskon, että voin soveltaa aiempaa kokemustani työssäni Evomaxilla, kertoo Petri uuden edessä.

Evomaxin toimitusjohtaja Mauri Kautto on mielissään vahvistuksesta.
– Toimitamme ruiskuvalukoneita, oheislaitteita ja automaatiota sekä näistä koostuvia kokonaisuuksia asiakkaillemme. Erityisvahvuuksiamme on kyky optimoida valmistusprosessia ja auttaa asiakkaita tuotteiden ylösajossa. Tulevaisuudessa haluammekin tehostaa asiakkaiden tukemista entistä enemmän. Petri tulee vahvistamaan sekä konemyyntiämme että myös huollon ja palveluiden myyntiä asiakkaillemme”.