JSW Goes Green

Halli 13, osasto A61

JSW on japanilainen täyssähköisten ruiskuvalukoneiden valmistaja. Ruiskuvalukoneet ovat innovatiivisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Myös energiansäästö ja ympäristöystävällisyys on huomioitu valmistuksessa. JSW-ruiskuvalukoneet ovat asiakaskohtaisesti räätälöitävissä. Koneisiin on saatavilla myös lisäruiskutusyksiköitä.

K-messuilla JSW esittelee teemaansa JSW Goes Green. Osastolla esittelyssä mm.:

  1. Suuri 850-tonninen täyssähköinen ruiskuvalukone J850ADS. Messudemossa valmistetaan autonosia – koneessa alan pienin energiankulutus ja lyhin jaksoaika!
  2. Keskikokoinen 280-tonninen täyssähköinen  J280ADS-890H-EHD. Yhdellä koneella voidaan tehdä sekä ohutseinäisiä tuotteita, jotka vaativat nopean ruiskutuksen että paksuseinäisiä tuotteita, jotka vaativat pitkän jälkipaineen.
  3. TAHARA lanseeraa ekstruusiopuhallusmuovauskoneen TJS25A-M:n. Messukoneella valmistetaan 20 litran Jerrykannuja, jonka raaka-aineena käytetään valtameristä kerättyä HDPE-muovia.
  4. JSW:n oman älykäs ohjaus【J-WiSe®.】: ”Tuotantohallinta”, ”Käyttö ja tuki” ja ”Huolto ja ylläpito” ja ”Tuotannon automaatiojärjestelmät”.


Single 

Halli  10, osasto H06

Saksalainen SINGLE-valmistaa laadukkaita ja energiatehokkaita lämpötilan säätö- ja jäähdytystekniikan laitteita.

K-messuilla Single esittelee mm. uusia WT3-sarjan lämpötilansäätöyksiköitä. Ne tarjoavat huipputeknologiaa kompaktissa koossa ja ovat luotettavia, kestäviä ja energiatehokkaita laitteita 90 asteen luokassa. Laitteissa on  helppo ja älykäs ohjaus ja lisäksi niissä on virtausoptimoitu muotoilu. Single on kiinnittänyt erityistä huomiota myös komponenttien lämmöneristykseen je energiatehokkuuteen. 


 

Yushin 

Halli  11, osasto G25

Yushin robotit – äärimmäistä laatua ja nopeutta ruiskuvalukoneiden toimintojen tehostamiseen.

Osastolla esillä olevat robotit:

  • Super high-speed side-entry take-out robot SX-41
  • Super high-speed side-entry take-out robot for micro moulding SXC-40II-HSY
  • Super high-speed compact  CTM etc.


MATSUI-raaka-aineenkäsittelylaitteet

Halli  11, osasto  C73

MATSUI on perinteikäs japanilainen valmistaja, joka valmistaa raaka-aineen käsittelylaitteita muoviteollisuuteen. Yritys on toiminut markkinoilla jo yli 100 vuotta ja on Kaakkois-Aasiassa markkinajohtaja raaka-ainekäsittelylaitteiden saralla.

MATSUIN tuotevalikoimaan kuuluvat mallit esillä messuilla:

Kuivaimet
Sekoittajat
Murskaimet
Kuljettimet


GINDUMAC 

Halli  15, osasto  C24

Globaali käytettyjen työstökoneiden ja ruiskuvalukoneiden globaali verkosto. Evomax toimii Gindumacin Suomen edustajana.